יום שלישי , נובמבר 26 2024

מתכון השבוע: קדירת אוסובוקו חגיגית

חורף? תלוי את מי שואלים. מתכון השבוע של איטליז גבעתיים נתחי אוסובוקו עסיסיים בבישול איטי עם קולורבי ופלפל אנגלי, מתכון משביע ומנחם לימות החורף החמים בישראל

צלע אוסובוקו בבישול איטי
צלע אוסובוקו בבישול איטי

רשימת המצרכים


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


2 קילו אוסובוקו

גזרים צבעוניים על קליפתם שטופים

ראש שום

בצל סגול על קליפתו שטוף וחצוי

2 שורש קולורבי חצויים

2 שורש פטרוזיליה חצויים

בטטה קוסביה (ארטישוק ירושלמי) על קליפתה שטופה

שומר חצוי

2 קולורבי חצויים

תפוז על קליפתו פרוס

8 משמשים

8 שזיפים יבשים

שקית ערמונים קלופים מוכנים לאכילה.

4 עלי דפנה

6 גרגירי פלפל אנגלי

מלח גס

פלפל גרוס

2 כוסות יין אדום

2 כפות רכז רימונים

2 כפות סילאן תמרים טבעי 100%

 

אופן ההכנה:

בסיר הכי גדול שיש לטגן חצי מנתחי האוסובוקו בשמן זית,

להוסיף את כל הירקות ולערבב, בינתיים להרתיח את החצי השני של הנתחים בסיר עם מים עד כיסוי.

להוסיף יין ואת כל שאר המרכיבים ולבסוף להוסיף את הנתחים המבושלים עם מי הבישול שלהם (אם צריך להוסיף מים תוסיפו).

להביא לרתיחה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

לבשל כ-4-3 שעות

 

רוצים להכין? גשו לאיטליז גבעתיים
טלפון:  03-673-4153 | לדף הפייסבוק – לחצו כאן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מרעננים את אוגוסט. צילום רון יוחננוב.

מרעננים את אוגוסט: מתכונים לקרטיבים צבעוניים של ויסוצקי

תפריט נגישות