- סופגניות של ביסקוטי
מבחוץ הן נראות כמו סופגניות מפונפנות שכמותן ראינו המון בשנים האחרונות. כשטועמים מהן, כל הילדות צפה ועולה: סופגנייה בטעם במבה, אחרת בטעם קרמבו, שלישית בטעם בפלה. מאפיית ביסקוטי מבני ברק שוב מפתיעה עם טעמים מקוריים ונועזים, ומעבר לגימיק זה פשוט עובד (11 שקל). ציון: 10.
- אפרופו מצופה שוקולד של אסם
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ העירונית
כבר המציאו בייגלה עם שוקולד (וחבל שלא החזיק מעמד), אז למה לא אפרופו עם שוקולד? ובכן, צריך להתרגל לטעם, בכך אין ספק. הבעיה היא טכנית: האפרופו כה דק ושביר, שכשפתחנו את השקית כמעט ולא מצאנו חתיכה אחת שלמה, אלא חצאים ושברים. צריך לעבוד על זה עוד קצת (3.10 שקלים). ציון: 6.
- טקילה סיירה
חובבי המרגריטות – עצרו! הטקילה הנמכרת ביותר באירופה “סיירה” מגיעה ארצה עם מארז של רביעיית “פלומה” – בטעמי אשכולית אדומה ולימונדה ורודה. השילוב לא רק יפתיע את מעריצי המשקה, אלא גם יפתח קהל מעריצים למי שעד כה הסתפק במשקאות אלכוהוליים אחרים (בקבוק הטקילה המצוין יימכר עם ארבע הפחיות במחיר של 89.90 שקל). ציון: 9.
- קראנץ’ שמרים של עלית
לעזאזל, במה חטאנו, שהדיאטה שלנו נשברת שוב – הפעם בגלל קראנץ’ שמרים שוקולד פרה וקראנץ’ שמרים פסק זמן של עלית מקבוצת שטראוס, שמצליחים למוסס את אחרוני הסקפטיים לגבי טעמן של עוגות לא טריות. הקראנצ’ים העסיסיים האלה נראים טריים, טעימים עד למאוד, ואם תחממו 20 שניות במיקרו הן גם יריחו כמו עוגות טריות (16 שקל). ציון: 10.
- ממרח צוף
אנחנו בעד האורגני, אבל זה מוצר שטרם שמענו עליו: ממרח צוף אורגני. לא הבנו את מהות האורגניות, אבל את מבחן הטעם אפשר לומר שהוא צלח בהצלחה. ממרח הצוף בריא (17 גרם חלבון), ללא כולסטרול, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא תוספת סוכר, מה שאומר שהוא ייכנס לתפריט שלנו, חבל רק שמחירו גבוה (29.90 שקל). ציון: 8.
- שוקולד ורוד של עלית
את השוקולד “בלונדי” שיצא לפני כשנה לא אהבנו כלל, לכן חששנו גם מהשוקולד הוורוד החדש של עלית, שנראה כמו גימיק שכולו צבעי מאכל. ובכן, סורפרייז סורפרייז: השוקולד מופק מפולי קקאו מזן רובי הגדלים באקוודור, חוף השנהב וברזיל. בתהליך הייצור הסודי, עליו החברה רשמה פטנט, הצליחו לשמר את צבעם של הפולים. מלבד צבעו יוצא הדופן, לשוקולד טעם שונה, והוא חמצמץ ופירותי – ופשוט טעים ומפתיע. ציון: 9.
- תבלינים של חוות התבלינים
אנחנו בעד תבלינים ייצריים, נועזים, דומיננטיים, והנה משאלותינו התממשו, עם קבלת תבלינים כיפיים וטריים מחוות דרך התבלינים שבבית לחם הגלילית בצפון הרחוק, בהם תערובת שקשוקה (פלפל שחור, כמון, פלפל לבן, פפריקה אורגנו, כוסברה, פטרוזיליה ובצל מטוגן), מלח-שום-רוזמרין (תערובת מיוחדת המיועדת לתיבול תפו”א, מטבלים, לחמים ועוד), זעתר לבנוני, חליטת סיידר תפוחים, פפריקה מעושנת ועוד. התבלינים נשלחים בשקיות (הלוואי וישודרגו לקופסאות מסודרות), וניתן לקנותם בדואר רשום או בשליח עד הבית. ציון: 9.
- סופגניות של לחם יין
קשה לנצח את רולדין בחג הזה, ובכל זאת, יש מאפיות חמודות שמנסות להפתיע עם סופגניות “של פעם”, עם פחות גימיקים ויותר טריות. כזו היא “לחם יין” שחוזרת לסופגניות עם ריבת התות, ריבת חלב ושוקולד, שלרגע נראות כאילו הגיעו מהניינטיז, לצדן סופגניות עדכניות יותר במילוי קרם לוטוס, והשוס מבחינתנו – ריבת אגסים (6-9 שקלים). ציון: 8.
- שמרים יבשים של מיה
ניסינו, כמו פעם, להכין את הסופגניות בעצמנו, בבית. הקטסטרופה נמנעה הודות לשמרים היבשים של חברת מיה, שהם גם בעלי חיי מדף ארוכים יותר ובנוסף פעילים יותר, סופגים מים במהירות ולכן אפשר להוסיף אותם ישירות לבצק, ללא צורך בהשריה. לא רע, לא רע (החל מ-3.90 שקלים). ציון: 9.
- חטיפים של טוסו
ללא חומרים משמרים, ללא גלוטן וללא תוספת סוכר: האם מצאנו את חטיף האנרגיה הבריא יותר? Tusso, מותג המתמחה במוצרי מזון ללא סוכר וללא גלוטן, משיק סדרת חטיפים על בסיס תמרים עם תוספות וחטיפים על בסיס פצפוצי אורז מצופים שוקולד מריר עם תוספות. הטעם לא רע, הקלוריות לא רבות, והם בטח עדיפים על החטיפים המוכרים לכולנו, מפוצצי הסוכר (16.90 שקל למארז). ציון: 8.
לתגובות: alon72@gmail.com
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il