אני באופן אישי לא סוחבת קופסאות אוכל ומחממת במיקרו המשרדי. פחות.
מעדיפה לסגור את הפינה בחוץ ועל הדרך להתאוורר ולראות פיסת שמיים לפני שהם מחשיכים וגם לגלות בתי אוכל שמגישים ארוחת צהריים משביעה ומזינה במחיר סביר.
וכך השבוע בעיצומו של יום עבודה מצאתי את עצמי ברמת גן, בשעת ארוחת הצהריים והבטן מקרקרת. ברמת גן לא חסרות מסעדות עממיות שמגישות אוכל ביתי ועדתי.
קיבלתי המלצה חמה על “סביח רמת גן המקורי” ברחוב נגבה וקפצתי לשם.
ביצה חציל, תפ”א וירקות, מה עוד בחורה יכולה לבקש לעצמה לפני צילומים?
הדוכן הוותיק קיים משנת 1961 ומעיד על עצמו כ”סביח ותיק ומקורי” ובעליו אף מצהיר כי בבית העסק הזה הוטמע לראשונה המונח “סביח” למנה המיתולוגית אי שם בשנות השישים.
מה בתפריט?
מנה סביח אבל ללא תפוח אדמה. ויש גם סמבוסק עם מילויים שונים.
אני הזמנתי חצי מנה שהוגשה בפיתה רכה, התמהיל הסטנדרטי שבפנים היה עירוב עדין של טעמים שהתנגשו באופן מדויק, מה שהעלה את המנה המוכרת לדרגה של חוויה נעימה ומפתיעה, על כל זאת שמתי הרבה חריף כדי לפלפל את הארוחה ואכן הסביח היה טעים להפליא.
כתובת: נגבה 16,רמת גן
אמצעי תשלום: מזומן ואשראי
שעות פעילות: א’-ה’: 08:00-23:00 | ו’: 08:00-13:00
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il