יום שישי , מרץ 14 2025

על המפה: נבחרת הנשים העירונית זכתה במקום הראשון בטורניר בינלאומי למקומות עבודה

נבחרת הכדורשת של עיריית רמת-גן
נבחרת הכדורשת של עיריית רמת-גן

מאות ספורטאיות וספורטאים מהארץ ומהעולם השתתפו בטורניר האירופאי לליגות למקומות עבודה, שנערך בוורנה שבבולגריה בתחילת החודש. הם התחרו בענף הכדורשת וענפי ספורט נוספים של ועד הפועל.

קבוצת שחקני הקטרגל וקבוצת שחקניות הכדורשת ייצגו את עיריית רמת גן במסגרת ליגות למקומות העבודה. קבוצת הקט רגל העפילה לרבע הגמר וסיימה במקום הרביעי מתוך 14 קבוצות. בנות הכדורשת עלו לגמר בתחרויות וזכו בגביע זהב במקום הראשון. בשלב הראשון של הטורניר שיחקה נבחרת הכדורשת של העירייה מול עיריית אשדוד, כללית ונבחרת בולגריה. עיריית רמת-גן עלתה לחצי הגמר, שם שיחקה מול הנבחרת השנייה של כללית ועלתה לגמר. בשלב הגמר התמודדה נבחרת רמת-גן מול קבוצת חברת החשמל צפון, ניצחה בתוצאה 2-0 וקטפה את המקום הראשון בתחרות.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


לדברי מנהלי קבוצות הייצוג של עיריית רמת-גן, מלי מימון, יפית אלמוג ורחמים שלום:”הייתה חוויה עוצמתית ומרגשת ביותר לייצג את ענף הכדורשת והקטרגל של ישראל והעיר רמת-גן בפרט בתחרות הבינלאומית, ואף להביא גביע לעיריית רמת-גן.”

שחקניות הקבוצה הוסיפו: “הגענו על מנת לעשות את המיטב ולנצח. נלחמנו בכל הכוח, ואכן חזרנו עם גביע זהב אשר מוכיח שגם הכוח הנשי אכן מצליח ובגדול”.

את נבחרת הכדורשת של העירייה מאמנת לילך אורי, תושבת העיר. במשך שלוש שנים מאז הקמתה, הובילה לילך את הקבוצה מבית מדרג 6 הנמוך ביותר לדרג 2 פלייאוף עליון. הרעיון להקמת הקבוצה עלתה על ידי הנציגות הנשית בארגון העובדים, לאחר שנים רבות שבהן היתה נציגות גברית בלבד. שיתוף הפעולה בין ארגון העובדים להנהלה בעיריית רמת-גן, מאפשר את המשך קיומה של הקבוצה ואת המשאבים להצלחתה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

אירוע פורים בגבעתיים. צילום אילוסטרציה Canva

חגיגות פורים ברמת גן: שינויים בהסדרי תנועה באזור

תפריט נגישות