פוטורו, מיזם הצילום עצמי בתלת מימד, אשר זכה להצלחה בארצות הברית, מגיע לראשונה לישראל. מדובר בהדמיה עצמית בתלת מימד של כל הגוף בתוך שתי דקות לסמארטפון האישי, תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות מעולם התלת מימד, שפותחו ברובן, איך לא, כאן בתעשיית ההיי-טק הישראלית. עמדה ראשונה כבר הוצבה בקניון איילון ברמת גן, וממש בקרוב יושק השירות בפריסה ארצית.
יעניין אותך גם
מנתחים את התמונה החינוכית: ההישגים של רמת גן וגבעתיים
הזהב של השכונה: הישגים למתעמלות האומנותיות בתחרות בגיאורגיה

להתמסר עם רונאלדו
האפשרויות שנפתחות בפניכם, עם הכניסה לעולם התלת מימד, הן בלתי נגמרות. אחרי צילום והדמיה של הגוף בתלת מימד, לבד, עם בן זוג או עם עד 5 חברים, אנימציית תלת המימד PHOTURO מלבישה את ההדמיה שלכם לתוך סרטון אנימציה, לפי בחירה, מתוך מבחר ענק. כך תוכלו לראות אתכם או את הסבתא שלכם ממש רוקדת ברייקדאנס בלי בעיות. מי שרוצה יכול גם ממש להדפיס את עצמו בתלת ממד, כפסלון אישי, אותו ניתן להציב ליד המיטה.
הגיימרים ישמחו לשמוע כי השירות מאפשר גם הורדת הקובץ למחשב לשימוש ב”מציאות רבודה”. כך תוכלו לשתול את ההדמיה בתוכנות ומשחקי תלת מימד המאפשרים זאת. במקום לשחק עם הדמות של רונאלדו, עכשיו כל אחד יכול להתמסר, לשחק ולהבקיע לצד רונלאדו.
מחיר הדמיה בתלת מימד הוא 49 שקל. עלות סרטון אנימציה בתלת מימד: 69 שקל. חבילת PHOTURO הכוללת את שתיהן תעלה לכם 99 שקל. וכל זה תוך כמה דקות מרגע שהגעתם. וזאת לעומת מאות שקלים בטכנולוגיות אחרות והמתנה של ימים ארוכים לקבלת תוצאה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il