יום שני , נובמבר 25 2024

סצינת הקולינריה של גבעתיים מתעוררת לחיים

מסעדת PAPASAN האסייאתית של השף סלב משה בדישי מפיחה מחדש רוח חיים בסצינת הבליינות והקולינריה של גבעתיים המתחדשת. פאפאסן שנפתחה לפני פרוץ הקורונה ונכנסה לסגר קולינרי כמו שאר מסעדות ישראל, חוזרת לפעילות, מרחיבה את שעות הפעילות והכייף האסייאתי, מציעה מעתה תפריט עסקיות צהריים חדש ומשתלם לתושבי גבעתיים והסביבה.

מיסו סלמון. פאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו
מיסו סלמון. פאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו

השף בדישי, שבקיא וחי מקרוב את המטבחים האסייאתים, יחד עם שותפיו העסקיים, אנשי הלילה מהסצינה הבליינית והקולינרית של גבעתיים, יואב גוטמן, עמוס אבו ואיתמר וינטראוב, עשו בפאפאסן את כל החיבורים האפשריים של כל המטבחים של יבשת אסיה, קמבודיה, אינדונזיה, תאילנד, וויטנאם והודו, ויצרו תפריט ספייסי אקלקטי.

הר גאו עוף. פאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו
הר גאו עוף. פאפאסן. צילום אנטולי מיכאלו

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


תפריט עסקיות הצהריים המשתלם יוגש במסעדה בימים א׳-ה׳ בין השעות 12:00 – 17:00, ויציע עסקיות צהריים בשלוש רמות מחיר, ששוות לכל כיס: 59 / 69 / 79 שקלים, בהתאם למנה העיקרית המוזמנת. כל ארוחה עסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה.

מספיק מבט חטוף בתפריט על מנת להכניס את בלוטות הטעם לפעולה, והרי לכם דוגמית, הר גאו עוף/ טבעוני, כיסוני בצק, אורז מאודים במילוי עוף או ירקות בקארי ליים וחלב קוקוס, נוק צ׳אם תמרהינדי, סום טאם, סלט פפאיה בוסר, קומבו סושי צמחוני, קומבו סושי יאקוזה, מיסו סלמון ועוד.

פאפאסן ממוקמת בלב הרחוב הראשי, כצנלסון 59 גבעתיים.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיעוד האופניים והקורקינטים החשודים כגנובים. צילום: דוברות המשטרה

תושב תל אביב נעצר בחשד לגניבת אופניים וקורקינטים באיזור גבעתיים

תפריט נגישות