השף בדישי, שבקיא וחי מקרוב את המטבחים האסייאתים, יחד עם שותפיו העסקיים, אנשי הלילה מהסצינה הבליינית והקולינרית של גבעתיים, יואב גוטמן, עמוס אבו ואיתמר וינטראוב, עשו בפאפאסן את כל החיבורים האפשריים של כל המטבחים של יבשת אסיה, קמבודיה, אינדונזיה, תאילנד, וויטנאם והודו, ויצרו תפריט ספייסי אקלקטי.
תפריט עסקיות הצהריים המשתלם יוגש במסעדה בימים א׳-ה׳ בין השעות 12:00 – 17:00, ויציע עסקיות צהריים בשלוש רמות מחיר, ששוות לכל כיס: 59 / 69 / 79 שקלים, בהתאם למנה העיקרית המוזמנת. כל ארוחה עסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה.
מספיק מבט חטוף בתפריט על מנת להכניס את בלוטות הטעם לפעולה, והרי לכם דוגמית, הר גאו עוף/ טבעוני, כיסוני בצק, אורז מאודים במילוי עוף או ירקות בקארי ליים וחלב קוקוס, נוק צ׳אם תמרהינדי, סום טאם, סלט פפאיה בוסר, קומבו סושי צמחוני, קומבו סושי יאקוזה, מיסו סלמון ועוד.
פאפאסן ממוקמת בלב הרחוב הראשי, כצנלסון 59 גבעתיים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il