יום שלישי , אפריל 1 2025

לראשונה בגבעתיים – יריד תעסוקה לנוער

לקראת החופש הגדול - מאות בני נוער ביקרו ביריד ונחשפו למאות משרות של למעלה מ- 30 מעסיקים שונים. לראשונה משרות גם לבני נוער עם צרכים מיוחדים.

פעילויות נוער בגבעתיים
פעילויות נוער בגבעתיים

מועצת התלמידים והנוער העירונית של גבעתיים בשיתוף מחלקת נוער וצעירים של מנהל החינוך העירוני וקניון עזריאלי גבעתיים, קיימו  ביום ראשון 2.6.19 את יריד התעסוקה העירוני לנוער והפעם לראשונה  הוא גם כלל משרות ייעודיות לבני נוער עם צרכים מיוחדים.


רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


יריד התעסוקה לנוער הונגש השנה לבני ובנות נוער עם צרכים מיוחדים. בשיתוף פעולה עם קבוצת “הורים מיוחדים גבעתיים”, פורסם שאלון להורים לבני נוער עם צרכים מיוחדים, ובו ניתן היה למלא את פרטי הנער וסוג המשרה הרלוונטית עבורו. לאחר היריד, נציגי מחלקת הנוער ייצרו קשר עם העסקים הרלוונטיים בהתאם לתשובות השאלון, וינסו לחבר בין בעלי העסק למחפשי העבודה.

יריד נוער בגבעתיים

בחודשים האחרונים, עמלו חברי מועצת הנוער במרץ רב ועברו בין כל המעסיקים בעיר במטרה למצוא לבני הנוער עבודה הגונה ומסודרת לקראת הקיץ הקרוב.  למעלה מ- 30 עסקים ומאות משרות המתינו לבני הנוער ביריד שהגיע בהמוניו לקניון.

במהלך היריד הוקמו דוכנים ובהם הוצעו לבני ובנות הנוער מאות משרות במגוון רחב של תחומים כמו- קייטנות עירוניות, רשתות אופנה, עסקים עירוניים, חברות גדולות מחוץ לגבעתיים ועוד. בנוסף, במהלך היריד ניתנו לבני הנוער הטבות ייחודיות במתחם האוכל של הקניון.

כמו כן בני הנוער השתתפו  זו השנה השנייה בבימת אודישנים לתכנית הטלוויזיה- “הכוכב הבא”.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

עומר אביטל עושים תקשורת צילום: אילן ספירא

רמת גן מתחדשת: שלב ראשון בשדרוג גן המלך דוד הושלם

תפריט נגישות