יום שלישי , נובמבר 26 2024

סופגניות במילוי קרם

מתכון חגיגי לחנוכה - עם השמרים של "מיה תעשיות מזון" הסופגניות יהיו רכות ותפוחות

סופגניות במילוי קרם. צילום ליאור אוחיון
סופגניות במילוי קרם. צילום ליאור אוחיון

להכנת בצק סופגניות:
1 ק”ג קמח לבן
50 גרם שמרים אינסטנט מיה תעשיות מזון
1 1/4 כוסות או 300 מ”ל חלב פושר
1/2 כוס או 100 גרם סוכר לבן
3 ביצים L
כפית תמצית וניל
1/2כפית גרידת לימון

שמרים יבשים אינסטנט של מיה. צילום: יח"צ
שמרים יבשים אינסטנט של מיה. צילום: יח”צ

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו


לטיגון:
1 1/2 ליטר שמן קנולה

לקישוט:
אבקת סוכר

למילוי:
ריבת תות, פודינג וניל או פודינג שוקולד

אופן הכנה:
מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר שמים כחצי מכמות הקמח ומערבבים פנימה שמרים,
מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, תמצי וניל וקליפת לימון ומעבדים דקה לקבלת תערובת אחידה ונוזלית. להוריד מהירות ולהוסיף תוך כדי את שארית הקמח.
מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית וממשיכים לעבד 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק ומבריק.
מכסים את פני הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

כדורים!
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט מאוד, ומגלגלים ממנו 30 כדורים בגודל ביצה.
מניחים על נייר אפייה משומן או על ריבועי נייר אפייה חתוכים. מכסים בניילון נצמד משומן בצד אחד, למניעת התייבשות כשהצד המשומן בצד של הבצק.
מחכים לתפיחה מחודשת.

בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק 160 מעלות. מטגנים את הסופגניות בערך 2 דקות מכל צד עד להשחמה.
מוציאים לנייר סופג, מקשטים באבקת סוכר וממלאים: מזריקים עם מזרק את המילוי, מה שבא לכם: ריבה פודינג וניל או שוקולד או מה שמתחשק.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
לקריאת כל התגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

תיעוד הרכב שנגנב. צילום: דוברות המשטרה

קטין בן 15 תושב השטחים גנב רכב ברמת גן ונעצר לאחר מרדף

תפריט נגישות