החורף כבר בפתח וריחות התבשילים כבר מעבר לפינה. מתכון השבוע צלי בקר עם פטריות וערמונים. לספר המתכונים – לחצו כאן
רשימת המצרכים
2 קילו צלי בקר שלם
כף גרגירי פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
2 בצלים גדולים קצוצים
חבילת פטריות שמפיניון
חבילת פטריות פורטובלו
שקית ערמונים מוכנים לאכילה
כף מלח גס
2 כוסות מים או שקית פטריות מיובשות
2 כוסות מי ההשריה
אופן ההכנה
להרתיח את גוש הבשר בסיר עם מים עד כיסוי,
להוסיף את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה
ולבשל כשעה.
להקפיד שהמים יכסו את הבשר ואם יש צורך, להוסיף.
בינתיים מטגנים את הבצל, )עדיף בסיר רחב שוליים(.
אחרי שעה מעבירים את הגוש לקרש חיתוך ופורסים
לפרוסות בעובי של 2-3 סנטימטר.
מעבירים לסיר הבצל המטוגן מפזרים סביב את הפטריות
והערמונים ומוסיפים מלח.
מכסים במים/ בפטריות שהושרו בקערת מים רותחים
(כולל מי ההשרייה).
מבשלים כשעה.
איטליז גבעתיים
טלפון – 03-673-4153
לדף הפיסבוק – לחצו כאן
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@rgg-news.co.il